Om te krijgen wat je wilt moet je leren manifesteren. Dat is tenminste wat er vaak gezegd wordt. En of het nu waar is of niet, het kan geen kwaad om het te proberen. Ben jij bewust bezig met wat je wilt bereiken in het leven? Een gelukkige relatie, een liefdevol gezin, een geweldige carrière, een goed gevulde bankrekening of misschien wel het huis van je dromen. Wanneer je iets graag genoeg wilt en elke dag manifesteert dat je dit doel gaat behalen, dan komt het vanzelf naar je toe. Dat is tenminste de theorie. Alhoewel het redelijk voor zich spreekt dat je er dan ook wel elke dag naartoe moet werken. De droomhuizen van tegenwoordig hebben geen voetjes meegekregen om naar je toe te lopen.

Fantaseren is een must

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Durf jij daar over te dromen en te fantaseren in onbeperkte mogelijkheden? Mogelijk droom je van een mooi en groot huis, met grote ramen zodat het lekker licht is in huis, zelfs in de donkere dagen van de winter. Een licht en open huis met een groot landgoed eromheen, zodat de kinderen lekker kunnen spelen. Of misschien is het juist niet voor de kinderen, maar voor de hond om al zijn energie eruit te kunnen rennen. Droom jij er ook een grote appelboom bij, zodat je in de zomer verse appels hebt? Voor degene met groene vingers mag bij een droomhuis een eigen moestuin ook niet ontbreken. Zie je het al voor je?

Tot in de puntjes inbeelden

Om goed te manifesteren moet je het ook echt kunnen voelen. Beelden en plaatjes in je hoofd zijn een goed begin, maar juist gevoelens en energiestromen kun je manifesteren. Zet dus nog een stapje meer en richt je huis ook echt in. Hoe zien de kamers eruit en welke meubels staan er in de ruimtes? Stel je nu eens voor dat je in die comfortabele stoel zit in de huiskamer van je droomhuis. Hoe voel je je nu? Ga eens zitten op je favoriete stoel, in je favoriete kleding. Beeld je nu eens in dat je de warmte van de zonnestralen op je gezicht voelt. Dat je diep inademt en geniet van de verse lucht dankzij de balansventilatie van je energiebewuste woning. Is dat niet een gevoel dat je elke dag opnieuw wilt ervaren? Dus begin vandaag nog met het manifesteren van jouw dromen en van jouw droomhuis. Baat het niet, dan schaadt het niet!